Out of the box-oplossingen

set your imagination free

Heb je wel eens het gevoel gehad dat je voor een onoverkomelijk probleem stond? En vervolgens meegemaakt dat iemand anders een simpele oplossing bedacht waar jij in geen jaren opgekomen was? Dit doet me denken aan het volgende. Als jongetje fietste ik veel door het Friese platteland. Ik merkte dat mijn dorp een flink eind verwijderd lag van de volgende plaats. Ik nam die afstand voor lief, ik wist gewoon niet beter dan dat dit de normale afstand was. Totdat op een dag een fietspad werd aangelegd, overigens dwars door een natuurgebied, waardoor de afstand tot het volgende dorp opeens met de helft werd ingekort. “Hé, hoe is dit mogelijk!” bedacht mijn jongensbrein. En ik realiseerde me opeens dat anderen met meer inzicht in de kaart van Noordoost Friesland een oplossing hadden bedacht die ik nog niet had gezien.

Vaak is een helikopterview nodig om tot ‘out of the box’ oplossingen te komen. Met een onverwachte aanpak kom je soms tot de beste resultaten, wie weet ook voor de fondsenwerving !

Geïnteresseerd?   Neem contact op

 

Reageer

Categorieën