Quickscan moet bij het EWV leiden tot quick-wins

logo-ewvJurjen Procee Fondsenwerving & Communicatie is gestart met een quickscan voor het Evangelische Werkverband (EWV) binnen de protestantse kerk. Een flinke organisatieambitie moet worden ondersteund door de stevige groei van de inkomsten uit fondsenwerving. Daarvoor is een quickscan een eerste stap.

De quickscan geeft antwoorden op de vragen als: ‘Hoe en waarmee bereik je de mensen die zich scharen achter de missie van het EWV en dan op een dergelijk manier dat zij zich ook financieel gaan verbinden aan de organisatie?’, ‘Op welke wijze kunnen bestaande donateurs tot een hogere betrokkenheid en hoger niveau van geven komen?’

Doel is dat de quickscan ook tot een actie leidt die op die op korte termijn een quick-win, dus meer inkomsten geeft.

Meer weten?   Neem contact op

Reageer

Categorieën