Fondsenwerving

Fondsenwerving brengt (toekomstige) donateurs en goede doelen bij elkaar. Professionele fondsenwerving bevat een systematische denkwijze en aanpak die tot een succesvol resultaat leidt met als doel: een continue inkomstenstroom voor uw organisatie, nu en in de toekomst.

Jurjen Procee Fondsenwerving & Communicatie maakt uw fondsenwerving succesvol door:

Quickscan fondsenwerving

De quickscan fondsenwerving bestaat uit een scan van uw fondsenwerving, de organisatie ervan, gehouden acties en resultaten. U krijgt in korte tijd een beeld van de kansen en mogelijkheden en ontvangt strategisch advies voor een (verbeterde) aanpak van uw fondsenwerving.

Lees meer...

Operationele (jaar)plannen

Het advies uit de quickscan kan voor u worden uitgewerkt in operationele plannen van aanpak voor de fondsenwerving. Deze plannen bevatten de technieken, kanalen en middelen die u inzet gericht op specifieke doelgroepen. Steeds wordt gezocht naar de unieke combinatie voor het bereiken van uw financiële doelstellingen.

Lees meer...

Fondsenwervende campagnes

Opvallende en onderscheidende campagnes die uw potentiële en huidige donateurs aanspreken leiden tot een hogere opbrengst. Vanuit een basisconcept kunnen diverse fondsenwervende acties worden uitgevoerd. Een goede campagne versterkt bovendien het merk van uw organisatie en doet een appel op financiële hulp van toekomstige gevers.

Lees meer...

Training en coaching van de fondsenwerver

Beginnende fondsenwervers worden sneller effectief wanneer ze worden getraind door een ervaren rot in het vak. Jurjen Procee traint en coacht startende fondsenwervers en medewerkers die al langer in het vak zitten. Het helpt wanneer je als fondsenwerver kunt sparren met een ervaren iemand die je kritische vragen stel en […]

Lees meer...

Advies en uitvoering

Jurjen Procee Fondsenwerving & Communicatie geeft advies over en helpt bij de uitvoering van diverse fondsenwervende acties en programma’s. Denk daarbij aan: direct mailings (o.a. nieuwsbrieven en prospectmailings) telefonische werving en upgrading face-to-face werving grote giften werving werven van bedrijven werven nalatenschappen databasemanagement werven bij vermogensfondsen transitie naar SEPA

Lees meer...

Full service aanbod door samenwerking met professionals

Jurjen Procee Fondsenwerving & Communicatie werkt regelmatig samen met marketing- en communicatieprofessionals, vormgevers en drukkers, projectmanagers en organisatieadviseurs. Hierdoor kunt u rekenen op full service ondersteuning voor uw fondsenwerving en communicatie.

Contact

Jurjen Procee Fondsenwerving & Communicatie

Papiermolen 30
3994 DK Houten

Telefoon: 06-50 96 57 05
Email: jurjen@jurjenprocee.nl
Websites: www.jurjenprocee.nl