Quickscan fondsenwerving

De quickscan fondsenwerving bestaat uit een scan van uw fondsenwerving, de organisatie ervan, gehouden acties en resultaten. U krijgt in korte tijd een beeld van de kansen en mogelijkheden en ontvangt strategisch advies voor een (verbeterde) aanpak van uw fondsenwerving.

Quickscan Evangelisch Werkverband

logo-ewvHet Evangelische Werkverband (EWV) binnen de protestantse kerk heeft zichzelf ambitieuze groeidoelstellingen voor de komende jaren gesteld. Dat betekent dat de inkomsten ook moeten toenemen. Het EWV riep de hulp in van Jurjen Procee Fondsenwerving & Communicatie. Onlangs is gestart met een quickscan. Hiermee wordt kritisch gekeken naar de huidige aanpak van de fondsenwerving en komen kansen en mogelijkheden in beeld om de fondsenwerving te versterken.

De quickscan geeft verder antwoorden op de vragen als: ‘Hoe en waarmee bereik je de mensen die zich scharen achter de missie van het EWV en dan op een dergelijk manier dat zij zich ook financieel gaan verbinden aan de organisatie?’, ‘Op welke wijze kunnen bestaande donateurs tot een hogere betrokkenheid en hoger niveau van geven komen?’

Doel is dat de quickscan ook tot een actie leidt die op die op korte termijn een quick-win, dus meer inkomsten geeft.

Meer weten?   Neem contact op

Contact

Jurjen Procee Fondsenwerving & Communicatie

Papiermolen 30
3994 DK Houten

Telefoon: 06-50 96 57 05
Email: jurjen@jurjenprocee.nl
Websites: www.jurjenprocee.nl