Testimonials

ruudkraanJurjen Procee heeft een scherp oog voor fondsenwerving. Naast adviseur is hij uitstekend in staat om campagnes op te zetten en uit te voeren. Jurjen Procee helpt de praktijk van fondsenwerving te verbeteren.

Ruud KraanDirecteurBible League

annemieke van der kerkToen de fondsenwerver van EO en EO Metterdaad vertrok, was Jurjen Procee op korte termijn beschikbaar. Hij pakte de fondsenwerving voortvarend op, verzorgde mailingprogramma’s en coördineerde de wintercampagne voor EO Metterdaad die maar liefst € 750.000 opbracht. Vanuit zijn ervaring wist hij ons fondsenwervingsbeleid en -aanpak aan te scherpen. Hij  had hart voor ons werk en het was plezierig met hem samen te werken

Annemieke van der KerkHoofdEO Metterdaad

Dianne Oortwijn kleinBij de start van mijn baan als fondsenwerver bij Philadelphia heb ik veel gehad aan de coaching van Jurjen Procee. De gesprekken hielpen me over de onzekere eerste periode heen, ze gaven me het gevoel ‘je zit in de goede richting’. Iedere keer ging ik na een gesprek blij weg. Door de coaching lukte het me sneller tot een effectieve aanpak te komen!

Dianne OortwijnFondsenwerverStichting Vrienden van Philadelphia Zorg

Jan van der KooijIk ben voor 4 maanden begeleid door Jurjen in het thuis raken in de Nederlandse wereld van fondsenwerving en ben daar door sneller dan verwacht ingerold in deze positie als fondsenwerver. En dit na 10 jaar in Zuid Afrika gewerkt te hebben en dus nieuw op de Nederlandse bodem.

Jan van der KooijRelatiemanager bedrijvenMercy Ships

Piet van SteenselenAls NPV hebben we al langer een goede en prettige samenwerking met Jurjen Procee Fondsenwerving & Communicatie. Vanuit dit vertrouwen gaven we ook de opdracht tot een ledenonderzoek eind 2012. Dit heeft ons veel bruikbare informatie opgeleverd. Met de resultaten en conclusies van dit onderzoek hebben we plannen geschreven voor de werving van nieuwe leden en versterking van de communicatie en fondsenwerving. Wij verwachten zeker dat dit positieve effecten zal opleveren voor onze naamsbekendheid en het vinden en binden van leden.

Piet van SteenselenManager VerenigingszakenNPV

loesvanderneutPresent Houten zat vanwege het wegvallen van subsidies financieel in een lastig parket. Jurjen Procee heeft Present Houten geholpen met een Plan van Aanpak voor de fondsenwerving en communicatie. We zien daardoor met vertrouwen uit naar het aanboren van voor ons nieuwe inkomsten stromen. Dit is nodig om ons met elan te kunnen blijven inzetten voor kwetsbare mensen in de Houtense gemeenschap.

Loes van der NeutCoördinatorStichting Present Houten

Contact

Jurjen Procee Fondsenwerving & Communicatie

Papiermolen 30
3994 DK Houten

Telefoon: 06-50 96 57 05
Email: jurjen@jurjenprocee.nl
Websites: www.jurjenprocee.nl